Nye amerikansk begjæringer mot dumpingtoll ble inngitt i 14 land

Den 28. juli 2023 ble det inngitt begjæringer om antidumpingtoll (AD) på madrasser fra Bosnian-Hercegovina, Bulgaria, Burma, India, Italia, Kosovo, Mexico, Filippinene, Polen, Slovenia, Spania og Taiwan, og en utligningstoll. (CVD) begjæring ble inngitt på madrasser fra Indonesia.

Dette er den tredje undersøkelsen om madrass importert til det amerikanske markedet fra andre land, tidlig i april 2020 kunngjorde det amerikanske handelsdepartementet igangsetting av nye antidumping- (AD) og utjevningstoll- (CVD)-undersøkelser for å avgjøre om madrasser fra Kambodsja, Indonesia, Malaysia, Serbia, Thailand, Tyrkia og Vietnam selges i USA til mindre enn virkelig verdi, og for å avgjøre om produsenter i Kina mottar urettferdige subsidier.

Så fra den første antidumpingundersøkelsen på madrasser fra Kina i år 2019, kan vi se at antidumpinghandlinger forårsaker en reduksjon i volumet og verdien av importen fra Kina, samt en økning i prisen på disse varene i USA marked.men disse effektene er kortvarige fordi antidumpingaksjonene mot Kina fører til en substitusjonseffekt ettersom de øker USAs import fra andre land.Så dette er grunnen til at andre og tredje e.Kr.-begjæringer skjedde ofte.

Kaneman madrass har eksportert til det amerikanske markedet i mer enn 10 år og vi har rike erfaringer med å lage fjærmadrasser og hybridskummadrasser, alt sammen komprimert i en boks og forblir god kvalitet etter dekompresjon.Og vi er 0% margin anti-dumping skatt til kanadiske markedet, så velkommen til å kontakte kaneman madrass.


Innleggstid: Aug-03-2023