Hvordan hjelper Kaneman-madrassen med å løse søvnløshet

Søvnløshet, kan ha ulike årsaker.Her er noen vanlige faktorer som kan bidra til søvnløshet:

sava (1)

Stress og angst: Høye nivåer av stress, bekymring eller angst kan gjøre det vanskelig å slappe av og sovne.

Dårlige søvnvaner: Uregelmessige søvnplaner, overdreven koffeininntak og stimulerende aktiviteter nær leggetid kan forstyrre søvnen din.

Miljøfaktorer: Støy, lys, en ubehagelig madrass eller pute, eller et soverom som er for varmt eller for kaldt kan gjøre det vanskelig å falle og holde seg i søvn.

Andre faktorer som psykiske lidelser, dårlig søvnhygiene, kan også gjøre det vanskeligere å slappe av og sovne.

Det er viktig å velge en slags komfortabel madrass for å forbedre søvnkvaliteten.Kaneman madrass prøver alltid vårt beste for å designe bedre struktur for å føre til bedre søvn.

sava (2)

Støtte: Kaneman-madrassen gir tilstrekkelig støtte for kroppen din. Som fjærsystem med fem soner og syv soner bidrar dette til å opprettholde riktig justering og reduserer risikoen for å utvikle ubehag eller smerte mens du sover.

Hardhet:Kaneman madrass forberede mange komfortable lag til deg.Alle har forskjellige preferanser, så det er viktig å finne en madrass som passer dine individuelle behov, enten du foretrekker en plysj, medium eller fast følelse.

sava (3)

Bevegelsesisolering og støyreduksjon: Hvis du sover med en partner, bør du vurdere Kaneman-madrass som har god bevegelsesisolasjon.Vi bruker pocketfjærspiraler for å redusere forstyrrelser og støy fra partnerens bevegelser om natten, slik at du kan sove bedre.

sava (4)

Temperaturregulering: Kaneman-madrassen har materialer eller teknologier designet for å fremme luftstrømmen og regulere kroppstemperaturen, noe som kan være fordelaktig for de som har en tendens til å sove varmt eller kaldt. Vi har alle typer kjølende stoff, bambusstoff eller kashmirstoff for å gi en bedre følelse , også for de indre materialene, har vi kuttet skumlag for å hjelpe til med bedre luftstrøm.


Innleggstid: Nov-03-2023